1e berichtje vanuit Australie! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Alexandra Weeber - WaarBenJij.nu 1e berichtje vanuit Australie! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Alexandra Weeber - WaarBenJij.nu

1e berichtje vanuit Australie!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Alexandra

06 November 2008 | Australië, Sydney

Hallo allemaal!!
Daar ben ik dan, aan de andere kant van de wereld! Heb een heel goeie reis gehad, die lange tijd vliegen viel reuze mee. Onze groep zat helaas allemaal verspreid over het vliegtuig dus heb maar veel geslapen. Gelukkig klikte het meteen al erg goed tussen iedereen! Vandaag zijn we meteen de stad in geweest, eerst een terrasje gepikt, toen een kathedraal bezocht. Daarna mochten we in ons hostel inchecken en nadat iedereen zich opgefrist had zijn we weer op pad gegaan. We hebben the operahouse bekeken, in het park rondgelopen, genoten van het heeerlijke weer, de pc-hooftstraat van NL gevonden!! (Jaja ik heb een reisgenoot die ook nagellak mooie sieraden en dure kleding meeheeft;)!) Net hebben we met zn allen gegeten in de chinatown.. En dan was het nu tijd om jullie mijn eerste belevingen te vertellen!
Het afscheid op schiphol viel me heel erg mee, en ook daarna. Was er blijkbaar gewoon helemaal klaar voor om te vertrekken! Om alleen onderweg te zijn en aan te komen in Sydney geeft echt een geweldig gevoel!! Heb heeel erg zin in de verdere reis. Zijn al aardig wat plannen aan het maken, morgen hebben we een introductiecursus voor visum enzo, daarna gaan we waars naar het zee-aquarium en dat soort dingetjes, en dan zaterdag, dag drie, willen we een uitstapje maken naar de Blue Mountains, een uur rijden van Sydney vandaan. Schijnt schitterend te zijn! Met de groep klikt het zo goed dat we met een stuk of 5 van plan zijn om volgende week een tijdje een camper of busje te huren en zo lekker rond te trekken, in de auto of tentje te slapen, lekker bbqtje en kampvuurtje erbij! Maar eerst begint maandag mijn surfcursus, ben ik ook erg benieuwd naar! Oh de reis verliep trouwens niet voor iedereen goed, 1 meisje kreeg bij het inchecken te horen dat al haar tickets geannuleerd waren en kon weer naar huis, we hadden vertraging omdat er een dronken passagier was, 2 van ons hadden problemen met boarden omdat gegevens ontbraken ofzo, maaaarrr met mij ging alles goed, heb zelfs stiekem nederlandse dropjes binnen weten te smokkelen;)Nou ik ga het niet te lang maken, jullie zullen vast wel gemerkt hebben dat ik het onwijjssss naar mijn zin heb! Ik zet er zo alvast wat foto's op, en ik hoop ook wat leuke dingetjes uit NL te horen zo af en toe!
Heel veel liefs, Alexandra

PS Wat suuuuuperlief al die stukjes tekst die iedereen voor me geschreven heeft, bedankt!

• 06 November 2008 - 10:33

Rene De Zeeuw:

hoi alexandra,
    leuk om van je te horen. ik zal het hier verder vertellen.
    ben benieuwd naar de rest van je avonturen.
    veel plezier!!!
    groeten van je ex collega's.

• 06 November 2008 - 10:43

Marja:

Hé wat supergoed en leuk om zo van jou te horen! Je klinkt inderdaad al verslaafd aan het reizen. Leuk dat het met de groep zo klikt. En dat uitgerekend JIJ nu in een CAMPER wilt!!!! (haha). Dikke kussen, ik mail je ook uiteraard nog persoonlijk. Heb je sms doorgestuurd naar de mensen die je vroeg. Wat balen voor dat meisje dat haar tickets geannuleerd waren; zal je gebeuren! Ik hou van jou!!

• 06 November 2008 - 11:19

Kristel:

heee lex !

wat super man !
    Jij en een Camper??
    hahah had ik niet verwacht
    ik hb net me 1e 2 exames gehad & viel wel mee ik stress hem wel
    heel veel plzier & slaaplekker

liefs
    & groetjs van hier thuis
    Kristel&Familiee

• 06 November 2008 - 11:33

Yvonne:

Ha Alexandra,

Zo snel had ik nou ook weer geen bericht verwacht! Fijn dat je goed bent aangekomen. Veel plezier. Je bent zover weg.. en op deze manier toch ook weer dichtbij!
    Liefs (tante) Yvonne en de rest

• 06 November 2008 - 11:43

Lotte:

Lieve Lex,

blij om te horen dat je veilig aangekomen bent en dat je het nu al zo naar je zin hebt! Heel erg gaaf! Ik ben alleen wel heel erg benieuwd...lijkt dat campertje op die van papa en Marja!? ;) :P Ik kijk uit naar de foto's waar jij samen met het campertje op staat! Hahaha. Geniet lekker meis en je weet wat je wel en niet moet doen! ;)

Dikke kus

• 06 November 2008 - 12:35

Daphne:

Hey,
    Gelukkig ben je goed aangekomen! Ben erg benieuwd naar al je verhalen, dus zal je zeker blijven volgen!
    xxxx

• 06 November 2008 - 12:51

Elodie:

Lieve vriendin,
    wat super om wat van je te horen! klinkt allemaal heel erg positief, daar ben ik blij om. Geniet van alles om je heen!

denk aan je, dikke kus Elodie

• 06 November 2008 - 13:09

Melissa:

Lieverd!

Wat leeuk om nu al wat van je te horen! zo te lezen voel je je al thuis ;)! het klinkt ieder geval super en blij dat je wat leuke reismaatjes hebt gevonden! :D

Geniet er van!
    kusjes!

• 06 November 2008 - 13:30

Mariska:

he alex,

ben echt zo blij voor je dat je het naar je zin hebt en het niet tegen valt!
    ik wil je nogmaals heel veel plezier en geluk wensen en pas je een beetje op jezelf??

liefs mariska(van dansen hihi)

• 06 November 2008 - 13:46

Maaike:

Toppertje! Kus Maaike

• 06 November 2008 - 16:21

(t) Yvonne H:

jeetje wat leuk om zo snel al wat van je te horen!ga zo ook nog even je foto's bekijken.
    klinkt goed, tentje bbqtje zonnetje.....ik kom ook!

liefs Yvonne

• 06 November 2008 - 16:53

Anita:

Wat leuk meis wat te kunnen lezen hoe het gaat daar .. Fijn dat alles goed is gegaan en dat je het al zo naar je zin hebt ! Ik ben stiekem best een beetje jaloers haha .. Heel veel plezier ! Liefs Anita

• 06 November 2008 - 17:02

Oma En Opa :

lwat positief allemaal
    fijn dat je het zo goed getroffen hebt met de groep tot de volgende keer liefs van ons en een dikke knuffel

• 06 November 2008 - 19:14

Souraya:

Hi lieve Schat,
    Zat vandaag aan je te denken...mijn vriendinnetje zit aan de andere kant van de wereld lekker te chillen en genieten!! Aaahh... ik ben blij om te horen dat je een goede reis hebt gehad. VEEL kampeerplezier ;-) En ik wacht je volgende bericht af.. Dikke kus!

• 06 November 2008 - 19:40

Annelies:

Hoi Alexandra,groetjes van een andere reiziger uit Spanje, Hier gaat alles goed, de kinderen hebben het naar hun zin en de spaanse kinderen zijn erg open en gastvrij. Morgen presentatie en dan gaan wij zaterdag weer naar huis. Jij nog niet, dus geniet ervan zou ik zeggen.Hasta la vista
    Dikke kus Annelies

• 06 November 2008 - 23:01

Thomas:

Hey alex, mooie dingen daar in het verre oosten! Leuk dat je et naar je zin hebt, en vet dat je een busje gaat huren! Heel erg veel plezier en ik zal je wel een keer mailen.

Doeg xxx Thomas

p.s. het is wel erg stil hier op et landgoed nu :(

• 09 November 2008 - 13:39

Annie:

Tjee wat klinkt dit leuk. Een geweldige ervaring.En dat er gelijk al een click is met wat jongelui.
    Geniet . Groeten uit Kockengen